Canadian Rebel

Uudempi | Vanhempi

26.3.2013, Helsinki

Vanhana wrestling-fanina oli aivan mahtavaa, että saatiin Starbuck vetämään meille reeniä. Tuo suomalaisen show-painin pioneeri, jonka matseja kävin kattomassa joskus 2000 luvun alussa oli hyvinkin innoittava treenaaja ja erityisen hienoa tästä teki sen, että Starbuck treenasi itsekin, eikä ainoastaan vetänyt meille voimabodausta.

Kellään ei ollut etukäteen mitään hajua, millaista treeniä tullaan tekemään, mutta kun saavuttiin hyvissä ajoin Pitskun Voimapuodille huomattiin, että tää on kunnon hyvä voimasali, eikä mikään aerobic-paikka, joten odotukset oli sitten ihan puhtaasti voimailun puolella. Tässä välissä saatiin lonkeron näköiset ja makuiset buusterit Voimapuodin äijältä. Oli aika jepa!

Siinä sitten vaihettiin gearit päälle ja Starbakin ilmaantui paikalle, melkein suoraan omista häistään. Siinä sitten hetki ihmeteltiin ja ruvettiin alottelemaan lämmittelyä. Lämmittely meni aika perinteisen kaavan kautta:
- 30 kyykkyä
- 30 jalkojennostoa
- 30 etunojapunnerrusta

Tästä päästiinkin itse treeniin joka koostui muistaakseni tälläisestä ylävartalo ja keskikroppa painoitteisesta setistä:
- 2x 20 vatsalihasta tangolla seisten reidestä reiteen
- 2x 20 narun kiskomista mallia "Thorin vasara" ylätaljasta (lepotauoilla vipareita levypainoilla)
- 2x 10 punnerrus jumppapallon ja voimistelurenkaiden kanssa
- 2x 20 jalkojennosto penassa tangon ja vastuskuminauhojen kanssa
- 2x 10-12 pystypunnerrus jalkaprässissä
- 2x max leuanveto v-kahvalla
- 2x 10 istuen alakroppa rentona itsensä nostot voimistelurenkaissa
- 2x 10 viparit voimaketjuilla
- 1x 10 hämähäkkiseinäkiipeilyt
- 1x 10 kaveri kontillaan toinen selässä vatsalihasliikkeet
- 2x 10 maastanosto+hausikääntö+pystypunnerrus
- 1x max etunojapunnerrus smitissä
- 1x max dipit

Nyt kun tätä listaa kattoo, niin rupee tuntumaan jo aika pahalta. Itse tykkään treenata välillä silleen, et katotaan keneltä lähtee taju ekaksi. Tää ei todellakaan ole mikään järkevä treeni aloittelijoille, mutta mielenkiintoista tässä on seurata oman kropan toimintaa ja millaista rääkkäystä sitä pystyy pahimmillaan kestämään. Treeni kesti melkein kaksi tuntia ja Turolla oli välillä vähän vaikeata pysyä tajuissaan. Reenit meni muuten hyvin ja ainoana vittumaisena asiana koin ton hämähäkkeilyn, mikä on jo itsessaan niin vitun paskaa, ettei tollaseen nyt vaan voi taipua. Tosin muut kyllä taipuivat, minä en.

Todella mielenkiintoisia mielikuvitusta vaativia liikkeitä ja keskikropan hallintaa. Tämä on oikeasti todella hyvää vaihtelua siihen hauiskääntöön ja penaan.

Iso kiitos Starballe kovista reeneistä! Jos showpaini kiinnostaa, niin tsekatkaa Starban ja FCF:n sivut.

EricKommentointi