Ennestään ollaan treenattu lähinnä hauista. Pojat treenaa hauista.
21.12.2012, Helsinki

Tähän mennessä kukaan porukasta ei ole treenannut mitään muuta kuin hauista. Tästä on todisteina valokuvia ja mahtavat käsivarret. "Isot painot - Isot lihakset" -Eric

Itseasiassa 300-treenistä alettiin puhumaan hyvän aikaa sitten. Eki antoi ohjeita, että kannattaa tehdä paljon leukoja ja maastavetoa sekä lenkkeilä ennen tammikuun aloituspäivää. Lisäksi eräällä porukalla tehtiin aika paljon vatsajumppaa ja Circle of Deathia. Jokainen on varmaan jotain jumppaillut, muuta tärkeimpänä asiana kuitenkin treenattiin hauista.

Isäukollani on tapana sanoa, että hauis on tärkeä lihas tikanheitossa, koska siinä sitä on helppo esitellä. Ego-lihas, sosiaalinen lihas ja mitä näitä muita lisänimiä sille on. Tästä huolimatta ja ehkä juuri siksi pidettiin viime vuoden puolella leikkimieliset hauiksen kasvatusviikot, joka ei siis missään nimessä ollut kilpailu, mutta voittajalle tuli mainetta, kunniaa ja hieno mitali. Näköjään kuukaudessa pystyy habaa kasvattamaan. Nyt hommataan sitten six-päkit joka äijälle.

Turo