Kuoleman Laakso
28.1.2013, Helsinki

Viime viikon perjantaina, Kukka Laakso käväisi Krissen kanssa vetämässä meille kunnon hyvän kahvakuulajumpan. Alkuun kerrattiin viime kerralla opittuja liikkeitä ja heti tämän jälkeen opeteltiin muutamia uusia.

Tyypilliseen tapaan, vedin siinä Anssin kanssa ennen treeniä lämmittelyn tankojumpan ja vatsalihastreenin muodossa. Tätä ei olisi pitänyt tehdä sillä Kukan treeni olikin odotettua rankempi.

"Luulin että itken, mutta se olikin vain hikeä mun silmissä."

Viisi neljän minuutin settiä putkeen erilaisia liikkeitä sai isonkin miehen vikisemään. Siinä sitä sitten heiluteltiin palloja Kukan ja Krissen huudellessa ohjeita tiukkaan tahtiin. Kaiken lisäksi Krisse outrankkasi kaikki äijät isommalla pallolla ja puhtaalla tekniikalla. Kunnioitus naisrotua kohtaan kasvoi tämän treenin aikana. Käsiä hapotti niin saatanasti. Sattui ja halusin luovuttaa. Voitto tai kuolema.

"Tässä treenissä on yhtä paljon armoa kuin urostiikerissä on maitoa."

Vihdoinkin treeni oli ohi.. vai oliko? Käsky kävi tarttua palloon ja homma jatkui keskivartalopainoitteisilla harjoitteilla. Tässä vaiheessa kiitin itseänä katkerasti aikaisemmasta vatsatreenistä.

Loppujen lopuksi kaikki loppuu. Aina. Jokainen taisteli kunnialla loppuun asti ja voitti ainakin itsensä. Tyttöjä me ei voitettu.

Eric