Musta hevonen
30.1.2013, Helsinki

Hyppäsin treenikelkkaan kolme viikkoa muita myöhemmin Ranskassa vietetyn korkeanpaikan leirin (laskettelureissu) ja suunnitelmista poiketen heti leiriä seuranneen muuttoviikon takia. Tähänkin treeniohjelmaan oli tarkoitus valmistautua etukäteen, mutta mitä vielä. Säännöllinen treenaaminen ehti olla tauolla reilut puoli vuotta. Puolessa vuodessa ne vähätkin lihakset ovat surkastuneet. Pohjakunto tähän treeniohjelmaan oli siis erittäin huono.

Nyt on reilu viikko treeniä takana 300 testiajo tehtynä. Koeveto meni suoraan sanottuna surkeasti. Aikani oli 1:04:46**, kevennykset leuanvetoon ja kahvakuulaan. Leukojen veto on aina ollut minulle vaikea pala. En ollut mm. ikinä vetänyt leukoja myötäotteella. Myös MaVe oli täysin uusi liike. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä hiomaan liikkeitä ja rakentamaan uutta tulosta, aikaa on vielä kokonaiset 9 viikkoa. Voimaa ylävartaloon ja lisää happea verenkiertoon. Turpa kiinni ja juna.

Janne


Kolme viikkoa Spartasirkusta on pitkä aika. Tyypit, jotka ovat osallistuneet jokaiseen yhteiseen treeniin ja rankaisseet kehoaan säälimättömästi ovat saavuttaneet kovan koheesion. Tästä aiheutuen treeneien missaaminen aiheuttaa pahaa verta, ärsyyntymistä ja paljon vittuilua. Selityksiä ei kuunnella. Voitte kuvitella, että kolme viikkoa myöhässä mukaan hyppäävää mustaa heppaa katsotaan about yhtä suopeasti kuin Ephialtesta. Siispä initiaatioksi muutamat spartalekalaiset toivottivat Jannen tervetulleeksi. Avainsanoja ovat Mount sekä Ground-and-pound. Kuvat kertovat lisää, jos jäi epäselväksi.

Turo