Jarmo

Uudempi | Vanhempi

28.3.2013, Helsinki

Meigän vuoro taas! Tämäki viikko meni nopeasti ja enään on VAIN yksi viikko (tätä kirjottaessa) aikaa jäljellä vettää täysiä ja koittaa henkisesti varautua koitokseen. Ensimmäisen viikko-raporttini jälkeen on edistystä ollu havaittavissa niin kunnon, kuin voimankin puolesta. Ei se kait hukhaan ole menny.

Kuukaudet on kuitenki menny aika vauhdilla ja eteenki nuita kulkutauteja väistellen. Parin viikon välein on olkapääni rasitusvamma ilmoittanu olemassaolostaan mutta seki on menny parin päivän levolla ja kinesioteipillä ohi. Lihashuolto auttaa aina...

Puolenvälin 300:n testiajo meni mielestäni aika hyvin ja kirittävää jäi vain 4 minuttia viimiseen koitokseen. On näköjään voima- sekä Crossfit-reenit sekä juokseminen tehny tehtävänsä. Kuitenki on tuota "Rosvittiä" tullu tehtyä parin kuukauden ajan 2 kertaa viikossa mm. Santora-treenin merkeissä (googleta ite). Hiki tullee edelleen, ja tuntuu että Santoran 17 minuttia tuntuu AINA yhtä V-mäiseltä, vaikka kuinka sitä reenais.

Tässä olis kuitenki pientä raporttia kuluneelta viikolta:

Maanantai: Alkoi välipäivällä! Viikonloppu meni lumikenkäillessä, joten palautuminen on aika yeah!

Tiistai: 300-Fundamentals. Eli voimatreeninä 300:n liikkeitä Ranska-sotilaan malliin. Solkivarsikengät, F2-Puku sekä muut kilkkeet, kuten allaolevista kuvista voipi katella. Reeni piti sisällään leukoja 12,5kg lisäpainoilla, MaVe, Punnerrukset lisäpanoilla + Floorsweeperit. Nopea ja ytimekäs 30min treeni. Hyvä Fiilis. En etes oksentanu. Ranska-sotilaan vermeet oli kylläki hiessä.

Keskiviikko: 50min juoksu tuulisessa mutta kauniissa säässä. Alkaahan se tuo juoksuki multa luonnistuun vaikka sitä olen koittanu parhaani mukaan vältellä. Paskaa se aina on, mutta kait tässä tilanteessa ihan tarpeellista.

Torstai: Vedettiin Mikon kanssa Santora-Crossfittiä kevennetyillä painoilla. Kahdessa tangossa 70kg sekä 30 kg. Koittaa nyt sitte piettää oksennusta sisällään 17 minuttia. Nooh, tuntu taas pahalta reenin loputtua. Happi loppuu ja pierettää, vai miten se sanottiin. Hikoilin varmaan 6 litraa reenin aikana.

Perjantai: Välipäivä ja lihashuoltoa. Saunaa ja yks olut..

Lauantai: Kävin aamu 10:n juoksulenkin muutaman asteen pakkasessa. Yks hienoimmista ”kevätaamuista” käyä juoksemassa tähän mennessä. Aikaa meni tasan tunti ja tuntu sairaan hyvältä niin sielussa ku kropassakin.

Sunnuntai eli ehtoo: Aamu starttas kevyellä aamiaisella jonka jälkeen oltiinki klo 9 jo Nuuksion Haukkalammella lumikenkäilemässä ja paossa trulleja/noita-akkoja. Kenkäilyä tuli yhteensä 45min + nuotiolla grillaamista ja päivän paistattelua. Iltapäivällä oli vuorossa Cindy-niminen treeni Crossfitin muodossa eli:

Sain tehtyä 17½ kierrosta ja olo oli sen mukainen. Hyvä treeni ja hiki lensi. Fuck yeah!

Jäljelle jää nyt vain loppukiri ja henkisen valmistautuminen viimiseen 300:een. Alle 20 minuttia tai kuolema. En jumalauta hyväksy muuta tulosta. Alle 20 tai ei mitään!!

"Molon Labe" ~Leonidas eli "Tule ja Ota!"

JarmoKommentointi