Anssi

Uudempi | Vanhempi

19.2.2013, Helsinki

Sen verran omasta taustasta voin valaista, että aktiviinen urheilu ei oikeastaan koskaan ole kuulunut viikko-ohjelmaani, poislukien amerikkalainenjalkapallo teinivuosina. Tästä johtuen jo hyvissä ajoin ennen aikuisikää kärsin lähestulkoon sairaalloisesta ylipainosta. Siitä toivuttuani, ja kun paino oli saatu takaisin normaalilukemiin, liikunta jäi taas taka-alalle. Paino nousi taas kivasti kolminumeroiseksi. Vasta Varustelekalla aktiivinen liikunta, erityisesti puntti, sai pysyvän paikan viikko-ohjelmasta.

Ekat kuusi viikkoa on mennyt todella nopeasti rankkojen treenien merkeissä. Alun, ehkä turhankin innokkaan otteen myötä keho alkoi ilmoittamaan selkeästi mielipidettään ko. projektista. Nyttemin keho on tasoittunut hyvin ja harjoitteet saatu kohdistettua oikein.

Erityisesti mieltäni lämmittää se, että on kuullut muiden innostuneen liikunnasta ja itsensä ylittämisestä meidän projektin myötä. Hyvä te ja hyvä me. Moraali korkealla kohti seuraavia treenejä.

Viime viikon treenit:
Maanantai: salipäivä tissiä ja yläselkää voimapainotteisesti ja vähän venähtänyt palauttava kävely.
Tiistai: Santora, kahvakuulalilu ja venyttelyt illalla.
Keskiviikko: välipäivä. Palauttavaa kävelyä ja koirailua
Torstai: Nuhan ja tukkoisuuden täyttämä käsipäivä punttisalilla.
Perjantai: Suunnitelmissa oli mahtava ja rankka Kyykky ja MaVe päivä. Mutta tätä kuitenkin tehdään vapaa-ajalla ja Ylityöt ilmoittivat kantansa tähän treeniin.
Lauantai: Spartan Sport Center, Turku. Crossfit on naisten laji. paitsi jos siinä nostellaan 75 kg painavia kiviä. Elämäni parhaat treenit. Ikinä. suurkiitos tästä, kiitos.
Sunnuntai: Etunojapunneruksia ja kehonhallinta harjoitteita.

AnssiKommentointi