Spartalekalaisuus
17.1.2013, Helsinki

”Vaikka kaikki Kreikan kaupunkivaltiot arvostivat suuresti kunniaa, lojaalisuutta, voimaa, sitkeyttä ja taistelutaitoja, niin Sparta nosti näiden ominaisuuksien tavoittelun uskonnon kaltaiseen asemaan. Spartalainen sotilas omistautui täydellisesti itsensä parantamiseen; kestämään ja voittamaan kaikki esteet ja viholliset. Spartalaisen sotilaan täytyi olla parhaista sotureista kaikkein paras."

Eka viikko on lähtenyt vähän löysästi käyntiin ja monille on ollut sekavaa, että mitä pitää tehdä ja milloin. Ensinnäkin haluan, että jokainen sisäistää ton ylläolevan lainauksen ja rupeaa harjoittelemaan ton mentaliteetin mukaan. Päivän sana on "kurinalaisuus".

Reenit:
Nämä on käytännössä jo suunniteltu teidän testiajoaikojen mukaan. Tulkaa nykimään hihaa ja olkaa itse aktiivisia. Autan jokaista tämän asian kanssa. Viikolla kolme, jokaisen tulisi aloittaa täysillä treenaaminen, sillä 12 viikkoa on todella lyhyt aika noinkin rajuihin tavoitteisiin. Varautukaa noin kuuteen treeniin viikossa.

Ravinto:
Lopettakaa se paskan syöminen. Syökää terveellistä ja mahdollisimman prosessoimatonta sapuskaa kuudesta kahdeksaan kertaa vuorokaudessa. Juokaa noin kahdeksan lasia vettä päivässä. Muistakaa ottaa noi lisäroinat säännöllisesti erillisen ohjeen mukaisesti. Te ette tule onnistumaan, jos ruokavalionne on perseestä.

Nukkuminen:
Pitäkää unirytminne kurissa. Nukkukaa noin kahdeksan tuntia per yö ja treenin jälkeisenä yönä voi nukkua yhden ylimääräisen tunnin per tunnin treeni. Lihas kasvaa levossa.

Jos kolme edellä mainittua asiaa ei ole tasapainossa niin te ette tule onnistumaan.

Dokailu:
Alkoholi ja treenaaminen ei kuulu yhteen. Yksittäiset annokset alkoholia eivät ole vaarallisia, mutta isommat määrät pilaavat mm. unirytmin, oikeanlaisen ravinnon saannin ja haittaa huomattavasti lihasten kasvamista. Alkoholissa on todella suuria määriä kaloreita.

Seksi:
Treenikauden aikana suosittelen seksistä pidättäytymistä. Seksi naisen kanssa häiritsee tavoitteissa pysymistä. Myös itsensä tyydyttäminen kannattaa säästää helmikuulle.

Eric


Voi juma!!!! Nyt eki menee vähä vitusti YLI tää spartasirkus=)!

Mä panen just niin paljon ku haluun tän treenikauden aikana ja se on varma. Lisäks myös kalja maistuu joka vitun viikonloppu=)

Ihan sama jotku kynikset voi olla selibaatissa tai dokaamati - mä lähen nyt Samin kaa tekee vipareita salille!

Mikko


Ei siinä panemista kielletty. Ainoastaan naisten kanssa paneminen.

Eric