Turku pumppaa

Uudempi | Vanhempi

28.2.2013, Turku

Tehtiin tämä artikkeli matkastamme Turkulaiselle supersalille Spartan Sport Centerille ihan huviksemme haastatteluhenkisenä. Haastattelijana (T)-Rock ja haastateltavana Iso-(E).

T - Oliko jännää mennä Turkuun?
E - Lainatakseni Testoa ja Raudoa: "No lopulta sit saavuttiin turkuun, EI JUMA... mestahan oli PELKKÄ KÄPYKYLÄ!

No mentiin sit saman hotellin alakerrassa olevaan night klubiin, Raudo tilas krea-cola-vodka paukkuu itelleen, EI VITTU! baarimikko ei tiennyt miten se TEHDÄÄN! Meitä alko naurattaa ihan vitusti ...siis täähän on ihan pelle mesta! Täällä ei näköjään ollut totuttu KANSAINVÄLISEEN menoon!"

Mitä odotit Spartan Sport Centeriltä?
Odotin muodikasta trendisalia jossa olis mahis päästä lyömään lekaa kumiin. Tämä ei täysin toteutunut.

Entä minkälaista treeniä odotit?
Joo, niinkuin edellisessä jo paljastin, odotukset oli lekalla läpsimistä. Vähän myös vitsailtiin, et ehkä sitä vedetään Santora tms reeni.

Kuinka perkeleen mahtavaa ajomatka Turkuun oli?
Ajomatka oli itsessään uskomaton elämys. Meillä oli autossa mä, Tero, Anssi ja kuskina Turo. Keksittiin sitten, että pitää vetästä forkut pumppiin, ettei näytetä kyniksiltä Turussa. Turolla oli kohtuuttomia työmatkoja varten hommattuna sellanen wänkkäys-laite jota puristelemalla saa massiiviset forkut. Vedettiin sitä sitten pitkin matkaa ja toivottiin, ettei Turkussa tarvi tehdä mitää käsireenejä. Muutenkin tarinat ja pöhinät oli aivan uskomatonta luokkaa. Nää liittyi pääosin alapäihin.

Kerro lämmittelystä.
Ensinnäkin lämmittelyn voisi hoitaa aikaa säästääkseen vaikka nojaamalla lämpöpatteriin. Me tosin lämmiteltiin kepin kanssa vartaloa ja punnerrettiin jumppapallon kanssa. Oli siinä jotain vatsalihasjuttujakin. Tässä vaiheessa mulle rupes jo menemään sotapsykoosin puolelle ja ajatukset harhaili lähinnä Gettysburgin taistelussa, missä olinkin viime elämässäni.

Kuinka paljon kiviä kiinnosti?
Kiviä kiinnosti melkein yhtä paljon kuin meitä jotka niitä nostelivat. Tää jumppa yllätti mut täysin ja positiivisesti, vaikka meinaskin taju lähteä ja laatta lentää. Kunnon voimamieskivet ja niiden nostelu hartioille. Huh-huh. Ekat kyniskivet nous helposti heittämällä, mutta isommat 75kg+ kivet rupes olemaan jo haasteellisia, kun on niin isot hauikset, ettei kivistä saa kunnon otetta. Tätä pitäs päästä tekee useammin.

Mitäs tykkäsit lopun kiertoharjoittelusta?
Mä oon ollut aina sitä mieltä, että aerobisesta harjoittelusta ei ole juurikaan hyötyä, sillä mulla ei ole aerobisia ominaisuuksia. Liikkeinä meillä oli muistaakseni kivien nostelua, perse edellä seinään kiipeilyä, lekalla kumin hakkaamista, lankkuvatsaa ja läskikärryn työntöä. Tää oli tosi rankkaa settiä ja kierroksia vedettiin viis. Tän aikana kävi niin, että muistikuvat katosivat kokonaan, ja näin itseni Gettysburgissa 15000 Virginialaisen kanssa tekemässä viimeistä hyökkäystä tarkoituksena murtaa Unionin linjan keskusta sadanviidenkymmenen tykin antaessa suojatulta. Tämä olisi avannut tiemme Washingtoniin ja sinetöinyt tämän kansakunnan kohtalon. Tiesimme, että tämä on meille monille viimeinen päivä. Kenraali Armisteadin sanat kaikuivat päässäni: "We're almost there my boys, I've never served with finer, we must push forward boys and bayonet the Yankee tyrants.." Nämä sanat auttoivat jatkamaan treenissä loppuun asti.

Eiks oiskii kolme kierrosta ollu naurettavaa paskaa?
Kolme kierrosta olis ollut paskaa. Vähän kun yks kierros saunassa.

Oliks pulleita dikkejä saunassa?
Dikit oli pieniä ja kurttuisia. Kuulemma Spartanin salilla uneksitaan seksistä saunassa. Meidän porukassa onneksi ei tarvi uneksia.

Vapaa sana / kannattiko?
Fak jeah, että kannattikin! Yks kovimpia settejä ikinä, eikä tarvinut puhua yhdenkään Turkkulaisen kanssa koko reissun aikana. Reenin vetäjäkin oli Porista.

Turo ja EricKommentointi